Massage

Bij ons kun je van diverse heerlijke ontspannende massage's komen genieten. Wij werken niet met standaard massage's. Uiteraard kun je kiezen uit diverse massage technieken, echter streven wij ernaar ook bij de massage's maatwerk te leveren. Dit wil zeggen dat jij zelf bepaald hoe je van jouw massage behandeling wilt genieten. Bijvoorbeeld dat je alleen de voor- of achterkant van het lichaam gemasserd wilt hebben, of de voor- en achterkant en of er door klachten/blessure's wellicht behoefte bestaat uit een behandeling op maat. Je kunt jouw wensen bij ons kenbaar maken en samen met de wellness therapeute wordt de voor jou geschikte behandeling, de duur van de behandeling en bijbehorende prijs bepaald.

Wij bieden de volgende massage behandelingen aan:

- Ayurvedische massage: (vanaf €60,00)

Deze uit India oorspronkelijke Holistische massage is een ontspanning massage om het lichaam en geest weer in balans te krijgen, en wordt zowel preventief als curatief ingezet. Preventief versterkt de warme ayurvedische olie het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Curatief ( genezend) verbetert de weerstand, activeert bloedsomloop en bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Dit is een zachte, snelle massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een flinke hoeveelheid warme kruiden olie, en hoofd en gezicht worden mede gemasseerd. Wij hebben uiteraard hiervoor haarnetjes beschikbaar.

- Ontspanningsmassage: (vanaf €60,00)

Een zalige ontspanning massage waar je even kan ontsnappen aan de hectiek van alledag. Spierspanning wordt losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Een Massage is een weldaad voor lichaam en geest.  Je voelt je weer als herboren! Een rustig muziekje en fijne aromatherapie bevorderen dit effect. Je blijft lekker warm door de warmte deken.

- Sportmassage: (vanaf €60,00)

Door een sportmassage worden de spieren opgewarmd, het zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren, klachten kunnen verminderd worden, en blessures voorkomen. Je zult met een regelmatige sportmassage meer rendement halen uit jouw trainingen en de spieren zullen sneller herstellen na een pittige work-out. Verzuring en vochtophopingen in de spieren en bindweefsels worden afgevoerd. Ook ideaal voor lange afstand wandelaars!

- Hotstone massage: (vanaf €65,00)

Ervaar de weldaad van de warme basalt stenen. Deze stenen zijn van vulkanische oorsprong en hebben een energetische kracht in zich. De combinatie van de warme stenen en de massage is de ultieme stress killer en zul je je lekker loom gaan voelen. Niet voor niets de meest geboekte massage!

Houdt er rekening mee dat een behandeling altijd iets uit kan lopen door het geven van advies, antwoorden op jouw vragen, of het rustig aarden na een Massage behandeling.

- Lomi-Lomi massage: (vanaf €60,00)

Deze van oorsprong Hawaiiaanse massage is een ontspanning massage waarbij gebruik wordt gemaakt van lange strijkingen en knedingen over het lichaam om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanner je enorme behoefte hebt aan ontspanning zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan het moment van rust. Deze massage vorm is net als de Ayurveda maar iets meer spiritueel georiënteerd. Ervaar de zachte golfbewegingen van de oceaan.

- Deel massage rug of benen (vanaf €35,00)

Een deel massage is een massage van bijvoorbeeld alleen de rug of benen. Dit kan een uitkomst bieden bij een lichte blessure of overbelasting. Voordeel is dat je minder tijd kwijt bent en gelijk weer lekker door kan met jouw planning. Hierbij kan ook de massage techniek worden gekozen: Ontspanningsmassage, Sportmassage of Ayurvedische massage. (Hotstone is hierin echter niet mogelijk).

- Medical Taping

Ter ondersteuning van een blessure of voor klachtenvermindering voor bijvoorbeeld Hooikoorts kunnen wij jou een Medical Taping aanbieden. Gezien dit maatwerk betreft is het tarief hierop afgestemd en kan perfect gecombineerd worden met een Massage of een Pedicurebehandeling.