Lash & Brow Bar

Met dit unieke concept mogen wij ons met trots het eerste en enige Wellness Centrum in het Zuid Limburgse Heuvelland noemen. Het concept is ontstaan en bedacht door grote cosmetica fabrikanten en merken in Amerika. Waarom? Omdat men in Amerika als geen ander weet hoe moeilijk het is om als vrouw carrière te maken, kinderen op te voeden en te verzorgen, een huishouden te organiseren, de dagelijkse boodschappen te scoren en dan nog te bedenken dat we als vrouw (en gelukkig ook steeds meer mannen!) ook nog eens goed voor de dag willen komen en er goed verzorgd bij willen lopen. Maar hoe en waar halen we hier de tijd voor? Zo heb je eindelijk een gaatje in de agenda gevonden en dan is er bij de salon weer geen plekje vrij...

Hier biedt ons concept eindelijk een oplossing voor! Op een dag dat het jou uitkomt kun je langskomen voor bijvoorbeeld:


  • een korte verkwikkende gezichtsbehandeling

  • een Brow Treatment (met en/of zonder verven)

  • een gellac behandeling op handen en/of voeten

  • een gezichtsmassage om even van een ontspan moment te genieten

  • een spray tan behandeling

  • een harsbehandeling en nog veel meer!


En het mooiste van alles: je hoeft er GEEN afspraak voor in te plannen! En om dit concept een passende naam te geven, hebben wij "Beauty To Go" bedacht.

Dagelijks (van maandag t/m vrijdag) zijn wij speciaal geopend tussen 9.00 - 10.00 uur. Wil ook jij ervaren hoe het is om zonder afspraak toch lekker verzorgd te worden, zodat ook jij ondanks je drukke agenda toch goed voor de dag kunt komen? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!